Sistem pengagihan kerja kecil oleh pihak Majlis Bandaraya Johor Bahru - 240761 Ahmad Muhazrin Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000