Perbandingan tender secara terbuka dan tender secara rundingan terus dari aspek kos, tempoh dan kualiti - 311996 Sarajul Fikri Mohamed (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kertas Projek (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000