HAD berinteraksi dengan AGAMA LAIN di dalam rumah IBADAT mereka DI MALAYSIA - Zulkifli Mohamad al-Bakri, Dr., 1969-, author 597657 (PUTRAJAYA : Yayasan Dakwah Islamiah Malaysia, 2019)
Isu berkenaan had batas penghormatan terhadap agama lain dalam rumah ibadat mereka merupakan antara isu yang sering diperkatakan oleh masyarakat Malaysia yang pelbagai kaum dan agama. Isu ini - seperti isu-isu lain yang berkaitan agama - perlu ditangani secarabijaksana untuk mengelak daripada berlakunya sebarang persengketaan. Ia perlu diberi pencerahan sertadifahami dengan jelas supaya tidak menggugat perpaduan kaum serta memberi kesan negartif kepada keharmonian dan keamanan negara. Penerbitan buku dengan kupasan tajuk "HAD BERINTERAKSI DENGAN AGAMA LAIN DI DALAM RUMAH IBADAT MEREKA DI MALAYSIA" ini diharap dapat memberi pencerahan dan kesefahaman yang baik kepada kita berkiatan isu ini.