21 Hari untuk Berubah : Cara mengembangkan tabiat sihat dan meningkatkan kualiti hidup anda - Pamplona Roger, George D., author 182493; Leal, Marcello Niek M., author 649572; Jiheng, Edwin, translator 649574; Muin, Jessy, editor 649575 (Madrid : Safeliz, 2021)
Ramai orang mungkin bertanya pada diri sendiri soalan ini pada suatu ketika dalam hidup mereka. Sama ada untuk mengurangkan berat badan, membalikkan penyakit, mematahkan tabiat buruk atau, akhirnya, berasa lebih sihat, kebanyakan orang perlu mengubah sesuatu dalam hidup mereka. Namun, ketika tiba waktunya untuk membuat perubahan itu, kita sering mendapati kita berhadapan dengan kesukaran serius yang menghalang pembentukan tabiat baru. Perubahan boleh berlaku, dan penyelesaian untuk mencapai gaya hidup yang lebih sihat tidak ditemukan dengan menyekat, melarang, atau menahan lapar, tetapi dalam membuat keputusan untuk mengembangkan tabiat dan cita rasa baru. Ini tentang menguruskan bagaimana tidak lagi menginginkan perkara-perkara yang memudaratkan. 21 HARI UNTUK BERUBAH ialah alat yang akan menuntun anda melalui proses perubahan ini, memberikan maklumat berguna tentang mengapa perlu berubah, dan juga bagaimana untuk berubah. Di samping itu, buku ini menawarkan panduan terperinci untuk mengubah gaya hidup anda dengan cara yang lestari hanya dalam tiga minggu, dan memberikan para pembaca pelbagai cara untuk mencapai perubahan ini, sehingga meningkatkan peluang kejayaan membentuk tabiat baru. Bagaimana dengan anda? Adakah anda mempunyai 21 hari? Sekiranya demikian, anda juga boleh membuat perubahan!