Kerja-kerja awalan dalam merekabentuk sistem skim bekalan air baru - 313326 Engku Hishammuddin Engku Hamzah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998