Pengurusan penyenggaraan bangunan RISDA di negeri Terengganu - 313414 Harun Awang (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998