Penilaian permukaan turapan dan kaedah penyelenggaraan jalan : kajian kes di Daerah Kuala Langat - 313638 Jaya Thalagah Arumugam (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999