Perbandingan analisis dan rekabentuk rasuk binaan disitu berbanding dengan pra tuang - 313183 Kon, June Pui Ling (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999