Penilaian terhadap prestasi beberapa kolam pengoksidaan & tangki septik di kawasan Skudai - 313710 Jamil Mat Zekon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999