MUTIARA AL-FATIHAH : himpunan beberapa ilmu yang berkaitan dengan surah al-Fatihah seperti qiraat, rasm, fawashil, dhabt, tajwid, waqaf dan sebagainya - Abu Mardhiyah, author 597731; Abu Mardhiyah, editor 597731; Syeikh Abdul Muhaimin Syed Ali Abdul Majeed Al-Masari, editor 650058 (Kuala Lumpur : Al-Jenderaki Enterprise, 2018)
Abu Bakar Bamadhaj;