The development of Perl Script distribution center portal at Malaysian Genome Institute (MGI) - 391990 Mohd. Yunus Sharum (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Thesis (Sarjana Sains (Sains Komputer - Kejuruteraan Perisian Masa Nyata)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006