Majlis pelancaran projek-projek komersilisasi hasil-hasil R & D UTM, 24 Mei 1996 disempurnakan oleh Y.B. Dato' Mustapa Mohamed, Menteri Pembangunan Usahawan [fotograf] - Universiti Teknologi Malaysia
PSZJBL