TAMPIL POSITIF SEJAK REMAJA - Ruzain Syukur Mansor, 1980-, author 402345 (Batu Caves, Selangor : PTS Millennia Sdn. Bhd., 2012)
Tampil Positif Sejak Remaja digarap dengan penuh santai sebagai panduan remaja supaya sentiasa positif dalam kehidupan. Buku ini turut menyentuh aspek menangani isu cinta yang normal dalam kalangan remaja, mengenal pasti antara angan-angan dengan cita-cita, mengendalikan kdilema antara remaja, ibu bapa, dan guru serta mendapatkan ketenangan jiwa dengan cara paling mudah. Antara tip hebat yang terdapat dalam buku ini adalah tip menjadi sahabat yang hebat, tip berteman secara bijak di alam siber, tip mudah mencintai buku dan tip memilih mentor dan idola.