Aku Mahu SUPER BODYGUARD - Ain Maisarah, 1982-, author 300374; Aman Wan, 1988-, author 652880 (Batu Caves, Selangor : Blink Book Sdn. Bhd., 2016)
Kejadian ragut berlaku di Sekolah Sri Bangsar! Ada pelajar sudah menjadi mangsa, sampai tercalar muka! Afiqah si Juara Taekwondo langsung tidak risau... kekuatannya tantu mampu mengalahkan peragut yang datang menyerang. Sekali tumbuk pasti melayang! Pada masa yang sama... kumpulan pejar paling popular iaitu The Wannababes mula ketakutan. Bagaimana sekiranya diri menjadi magsa? Bimbang beg berjenama mahal akan dicuri oleh perompak durjana! Takutnya jika diragut dan diheret motosikal, nanti kaki mulus laksana model boleh dirobek-robek terkena jalan tar! Paling sadis, rambut yang cantik berseri akan ditarik oleh peragut yang tidak kenal erti simpati. Memang ngeri, ia sesuatu yang mesti dihalang dari awal lagi! Maka The Wannababes membuat keputusan, memerlukan seorang pengawal peribadi. Pengawal itu mestilah mempunyai ciri-ciri istimewa yang tersendiri! Boleh menjaga keselamatan, boleh sentiasa ada di sisi bagi memenuhi setiap permintaan. Paling penting, populariti The Wannababes tentu meningkat kerana kini setaraf bintang-bintang Hollywood yang mampu mengupah bodyguard. Adakah The Wannababes bakal menemui super bodyguard yang dikehendaki? Bacalah novel ini, tetapi hati-hati jangan sampai novel ini diragut pencuri!.