PROJEK SEJARAH LISAN BERSAMA TOKOH PENYELIDIK: TRANSKRIP TEMUBUAL YBRS. PROF. IR. DR. NOR AISHAH BINTI SAIDINA AMIN, 11 DISEMBER 2022. - Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia 601967; Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia 601967 (Skudai : Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia, 2022)

(untitled)
Acquired from Perpustakaan UTM.