Temubual YBrs. Prof. Ir. Dr. Nor Aishah Binti Saidina Amin, 11 Disember 2022 : Bahagian 1 - Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia 601967; Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia 601967 (Skudai : Perpustakaan Universiti Teknologi Malaysia, 2022)
Acquired from Perpustakaan UTM