Dokumen kontrak : untuk kerja-kerja pembaikan komponen bangunan, kelengkapan kemasan dan bumbung bangunan akademik, Universiti Teknologi Malaysia, Johor Bahru, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Seksyen Projek dan Penyenggaraan 652840; Universiti Teknologi Malaysia 495834; Pasir Raja Gemilang Enterprise 641479 (Johor Bahru : Universiti Teknologi Malaysia, 2023)
Seksyen Projek dan Penyenggaraan;