Mr. Cinderella 2 - Najwa Mohd Ghazali, author 646809 (Shah Alam, Selangor : Alaf 21 Sdn. Bhd., 2004)
Mr. Cinderella 2. HAKIMI, cinta pertama Puteri Megawati. Namun, manisnya alam pertunangan hanya sementara. Sebaik mana pun lelaki, Hakimi juga punya egonya sendiri. Bagaikan retak menanti belah ... bunga kasih yang berputik gugur jua akhirnya. Di saat hati terluka, kehadiran Anis yang begitu memahami membawa sinar bahagia dalam hidup Hakimi. Dalam diam kasih berputik, cinta walau tidak diluah namun sudah mula bersemi. Pertemuan pertama berlanjutan hingga ke luar negeri. Puteri Megawati yang ditinggalkan bagai mengejar bayang-bayang di malam hari. Yang pasti, dia tidak berdiam diri. Kekusutan mesti dileraikan dan hati lelaki itu mesti direbut kembali. Lantas, tunangan dicari, bumi New Zealand dijejaki. Tapi masihkah ada cinta untuknya atau mungkinkah cinta Hakimi telah beralih arah? Tegakah Hakimi membuat pilihan atau terleraikah cinta Puteri Megawati yang tidak kesampaian?