Jet Jonah - Ika Madera, author 652762 (Bandar Baru Bangi, Selangor : Jemari Seni Publishing, 2010)
London, 2007. Tak ada apa pelan! Whoaaa whoaaa, kau dah suruh aku bangun pagi-pagi, datang ke sini! Terang fasal tu dan terus balik? mana aci! Habis tu? Kita pergi jalan-jalan! usul Jet. Ke mana? Ahah! Biar Kapten Jet jadi pemandu pelancong anda hari ini ya? Jonah tertawa mendengar nada suara Jet yang dibuat ala-la suara Captain Planet pula. Kartun kegemaran mereka berdua waktu kecil dahulu!