Dokumen kontrak: untuk membekal bahan binaan, peralatan dan kelengkapan kerja di Seksyen Projek dan Penyelenggaraan, Bahagian Pengurusan Aset, Jabatan Timbalan Naib Canselor (pembanguna), Universiti Teknologi Malaysia, Johor Bahru, Johor - Universiti Teknologi Malaysia. Seksyen Projek dan Penyenggaraan 652840; Universiti Teknologi Malaysia 495834; Green Builders Enterprise 652738 (Johor Bahru : Universiti Teknologi Malaysia, 2023)
Seksyen Projek dan Penyenggaraan;