Kajian kehilangan hasil air berdasarkan meter rekod rendah di daerah Baling, Kedah Darul Aman - 314596 Mat Nazari Sulaiman (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999