ISU-ISU PERUNDANGAN BERKAITAN KONTRAK BINAAN - Amran Mohd. Majid, 653578; Dewan Bahasa dan Pustaka, publisher. 4685 (Kuala Lumpur : Dewan Bahasa dan Pustaka, 2019)
Legal aspects of construction contracts in Malaysia.