Kajian kerosakan jalan di Daerah Hilir Perak, Teluk Intan - 314999 Mohamad Radzi Maskur (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999