Cadangan logi rawatan air sisa di muara sungai Skudai - 463740 Mohd. Sofian Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998