Sistem maklumat pengurusan penyenggaraan bangunan dan kemudahan di Jabatan Kesihatan Negeri Kelantan - 347161 Muhammad Azhar Mohd. Noor (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998