Kajian mengenai kelambatan dan lanjutan masa bagi projek-projek pembinaan yang dikendalikan oleh Jabatan Kerja Raya (JKR) Daerah Kulim / Bandar Baharu, Kedah Darulaman - 316785 Razali Said (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999