Penyediaan Manual gulung-gulung menggunakan geronggang segiempat tepat - 317209 Sek, Poh Soon (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999