Loji kumbahan kos rendah untuk kawasan luar bandar - 319299 Yeo, Cheng Chuan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1998)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1998