Proses penanaman cerucuk konkrit pratuang prategasan dengan kaedah sistem suntikan hidrolik - 322826 Zaidi Zakaria (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999