Peranan siber kafe dalam membantu menambahkan pengetahuan maklumat di kalangan pengguna : kajian kes : sekitar kawasan Taman Universiti, Skudai, Johor Darul Ta'zim - 320778 Noraini Yunus (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999