Hubungan tahap kepuasan hidup dan tahap amalan agama dengan perlanggaran displin pelajar : satu tinjauan di Daerah Muar - Mohd. Sha'rani Sapari (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Pendidikan (Pengurusan dan Pentadbiran)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999