Penggunaan internet(laman web) sebagai media pengiklanan : kajian kes di Hotel Seri Malaysia, Johor Bahru, Johor - 321729 Yusliza Yusoff (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999