Penilaian kefahaman asas pengurusan di kalangan jurutera di projek pelabuhan Tanjung Pelepas, Johor - 350600 Zulkhairi Hasan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999