Kesan penstrukturan semula organisasi ke atas komitmen pekerja : kajian kes di cawangan-cawangan RHB Bank di kawasan Ampang Jaya - 350276 Yap, Lai Chiew (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi (Pembangunan Sumber Manusia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999