Sistem kawalan logik bagi mesin Encrusting dan Moulding - 408097 Low, Sook Chien; Suhaila Mohamad Yusuf; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006