Pembangunan perisian berasaskan komponen bagi pengurusan dan penjualan perabot Syarikat Wasaniaga Sdn. Bhd. - 408167 Goh, Florence Li Chyi; Shahliza Abdul Halim, supervisor; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Sains Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006