Sistem pakar mendiagnos penyakit hidung - 409976 Mimi Nurakamal Mustapa; Ismail Mat Amin; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006