Pengaweten makanan menggunakan gelombang mikro dan radiasi UV - Eraricar Salleh, 1978- (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999