Analisis karotene dalam serabut kelapa sawit - 322516 Eng, Yong Yong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999