Pemodelan reaktor lapisan terpadat edaran-berulangan berkelompok untuk hidrolisis penicilin-g kepada 6-aminopenicillanic acid - 463344 Lai, Kok Chean (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999