Kesan ion ke atas aktiviti enzim CGTase dari mikroorganisma alkalofilik - 343854 Mohd. Rafi Mohd. Aris (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia (Bioproses)) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999