Sistem pengurusan akademik skit - 409946 Mohd. Kamir Yusof; Norhashim Abu Samah; Fakulti Sains Komputer dan Sistem Maklumat (2006)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Komputer)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006