Praolahan komposisi bagi mengwal pertumbuhan mikotoksin dalam peroduk berasaskan sisa soya - Krishnan, Saravanan 412198 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Bioproses) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999