Pembimbing rakan sebaya : modul latihan asas - Malaysia. Kementerian Pendidikan. Bahagian Sekolah. Unit Bimbingan dan Kaunseling; Institut Aminuddin Baki (Kuala Lumpur : Kementerian Pendidikan, 1992)
32