Rumah kongsi Shun Tak lot 36, Jalan Kota, Taiping [lukisan teknik] - Nurul Zamina M. Munir; Goh, Soo Cheng; Khoo, Suat Lee; Sim, Siok Pheng; Mohd. Fairoz Mat Nor; Mohd. Nasir Abdul Halim (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2000)
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2000