Kesan suhu terhadap aktiviti enzim cyclomaltodextrin glucanotransferase (CG Tase) daripada Mikroorganisma Alkalofilik - 324209 Mohd. Azhar Mat Amin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999