Keberkesanan penggunaan medan oleh pejalan kaki dengan membuat kajian kes di Kuala Lumpur, Malaysia : kajian kes : Medan Pasar, Lebur Pasar Besar dan Medan Menara Maybank, Jalan Tun Perak di Kuala Lumpur - 298411 Ooi, Ai Kheng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006