Perbandingan prestasi turus penyerapan terpadat dengan padatan pelana intalox dan gegelang pall bagi sistem sulfur dioksida dan ammonia dengan menggunakan aturcara Visual Basic 6.0 - 324360 Lee, Yen Soo (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999