Dokumentasi bangunan warisan di Pusat Bandar Johor Baharu - Norliza Mohd. Isa, 1983- 491885 (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2006)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006