Perbandingan pencemaran bunyi di tiga buah sekolah di sekitar Johor Bahru - 324981 Mohd. Fauzi Mohd. Anuar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Kertas Projek (Sarjana muMuda Kejuruteraan Kimia) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999